Sunde grøntsager fra havet (Ib Skov) Vegetaren, nr. 2, 2011, s.24-25.
Tang – Grøntsager fra havet, Solbladet, januar 2011, s. 18.
Tang gør godt i stort og småt. Hendes Verden, nr. 12, 2011, s. 12.
Familiemad, Tang – Grøntsager fra havet. Læs anmeldelsen
Midtjyllands Avis, Forbrug og Livsstil, 15. april, 2010: Tang er havets grøntsag. Læs anmeldelsen
Familiemad. Bogshop 2010. Læs anmeldelsen
Smagstid, 22. december, 2009. Læs anmeldelsen
Politiken, 26. november, 2009, Juleliv s. 20: Alt om tang
Naturli, Nr. 8, November 2009, s. 40-42: Mad: Alt grønt fra havet
Livsstilskompagniet, 30. aktober, 2009: Hang til tang
Kristelig Dagblad, 16. oktober 2009, s. 12: Kort nyt om kogebøger
Dansk Kemi, oktober 2009, s.26: Tang – Grøntsager fra havet
Aktuel Naturvidenskab, september 2009, s.43: Tang – grøntsager fra havet
Biofag, september 2009, s. 22-24: Tang – grøntsager fra havet
Kantinen, Nr. 7-8, s.14-15, 2009: Tang – fremtidens grøntsag
gastro, Nr. 39, august 2009, s. 55: Taget med tang
Spis Bare, Nr. 6, s. 64, 2009: Grøntsager fra havet
Lektørudtalelse, DBC, uge 2009/19
Rask Magasinet, Juni 2009, s. 8: Grøntsager fra havet
Helse. good food, Nr. 1, 2009, s. 48-51: Tang på menuen
Bornholms Tidende, Bøger, 6. juni, s. 17, 2009: Grøntsager fra havet
Visitor. 03/09, s. 22, 2009: Tang på menuen
Fyens Stiftstidende, 18. april, 2009: 5* Tangevækkende
Fyens Amts Avis, 18. april, 2009: Forført af tang
Information, 17. april, 2009: Grøntsager fra havet
Hobro Avis, 6. april, 2009: Spis tang – den strutter af sundhed
AOK Berlingske Tidende 6. april, 2009: Tang er fremtidens superfood
Politiken, MAD, 5. april, s. 3-6, 2009: Tang, det er da noget man spiser