Tang som mad. Det er fredag. TV2 Fyn, 21. juni, 2013.
Tang—hvad skal man tænke? TV2 Nyhederne, 28. maj, 2013.
Kan det virkelig spises? (Trine Vesteraa) Naturli 4, 34-38, 2013
Seaweed, a Forgotten Food? BBC Radio 4: The Food Programme, 6. maj, 2012.
Seaweed: Should people eat more of it? (Michelle Warwicker & Anna-Louise Taylor) BBC News Magazine, 4. maj, 2012.
Seaweeds. The new frontier in bartending (Ian Cameron) CLASS Magazine, 24. april, 2012.
Flavour and the New Nordic Cuisine. London Gastronomy Seminars, 28. marts, 2012. Video. Slides.
Tang er tusind ting: Tang og alger/Havets grønne guld (Liv Mygind & Fie Kruse) Samvirke, Februar 2012, s. 12-16.
Auf den Geschmack gekommen (Harro Albrecht). Die Ziet, 23. februar, 2012.
Tang – fødevarer og gastronomisk fornyelse (Mette Grith Sørensen) Holstebro Onsdag, 9. november, 2011, s.4.
Tang giver ø-grøntsager kraft (Lotte Ørum Rystedt) Økologi & Erhverv, 26. august, 2011, s. 15.
Tang er bare guf! (Søren Olsen) Frederiksborg Amts Avis, 3.section, s. 2, 13. august, 2011.
Tang har mange kvaliteter i mad. Erfaringer med tang i fødevarer (S.Frostholm) Fiskeri tidende, 16. juni, 2011, s. 12.
Tangdyrkning i Horsens fjor. Tang kan bruges til andet end mad (S. Frostholm) Fiskeri Tidende, 16. juni, 2011, s. 13.
Trendy tang – en sund oplevelse (Chr. Bitz) Berlingske, 3. Sektion, 14. maj, 2011, s. 18.
På jagt efter smagen i Norden, Politiken MAD, 8. maj, 2011, s. 10-12
Tang – sundhed fra havet (O. G. Mouritsen) Fire udsendelser på P1 Danskernes Akademi, hver hverdag fra 4. april 2011, kl. 22.03
Hendes Verden 27, 2010, s. 36-37: Få hang til tang.
+Viden om tang. Tv2FYN+, 28. oktober, 2010, kl. 20.30, 2010. Se udsendelsen.
P1 Videnskabens Verden, 2. oktober, 2010, kl. 16.00. Hør udsendelsen.
DR2 Kanon Føde, 13. september, 2010, kl. 20.30. Se udsendelsen
Politiken, 5. september, 2010. MAD, s. 1, 10-12. Forskere vil have danskerne til at spise tang.
Fiskeri Tidende, 2. september, 2010, s. 12: Tang er en velsmagende guldgrube af gode stoffer.
Fiskeri Tidende, 2. september, 2010, s. 12: Tangen åbner nye muligheder og udfordringer.
TV2 Nyhederne, 26. august, 2010, kl. 19.30. Se indslaget om konferencen Seaweeds
Nordjyske Stiftstidende, 3. juli, 2010, s. 22: Tang på menuen.
24timer, 1. juli 2010, s.1,4,5: Tang er det nye superfood
SOTOKOTO Slow Food, april, 2010, s. 148-153: Professor Mouritsen’s Seaweed School (på japansk)
Aarhus Stiftstidende, 22. marts, 2010, Motion og Velvære s. 6-7: Tang gør dig rask
Danskernes Akademi, DR2, Mandag den 22. marts, 2010, kl. 14.00. Forelæsning om Tang i menneskets tjeneste
BT, 14. marts, 2010, s.28-29. Tang gør dig rask
iFORM, marts, 2010, s.26-33. Tang: Havets grøntsag
TV2 Nyhederne, 11.februar, kl. 22.00, 2010: Oscar for kogebøger
videnskab.dk, 30. januar, 2010: Tang i menneskets tjeneste
Tv2 Nyhederne, 5. januar, 2010, kl. 22: Tang på menuen
Mad & Bolig, Nr. 1, 3. januar, 2010, s. 58-61: Superfood. Alt grønt fra havet
Fyens Stiftstidende, 3. december, 2009, NU s. 16: Klima-mad er lækker fornuft
Naturli, Nr. 8, november, 2009, s. 40-42: Alt grønt fra havet
Politiken, 25. oktober, 2009, MAD s. 15. I mit køkken
DR1 VITA, 22. oktober, 2009: Hør udsendelsen
Tv2 Fyn, 11. oktober, 2009, Fyn i Front: Se indslaget
Ugeavisen Faaborg, 22. september, 2009, s. 29: Måltidets kultur og tradition
Danmarks Radio DR-P4, 22. september, 2009: Professorens tang
Lokalavisen Bornholm, 16. sept., 2009, s. 14: Tænk tang – det er sundt
Weekendavisen, 4. sept., 2009, Kultur s. 9, Martin Breum: Festmiddag med tang
TV2 Lorry, Brunch, 20. august, 2009: Spis tang!
Kristelig Dagblad, 29. juli, 2009, Bagsiden: Tang skal sikre os mod sult
DR1 TV-Avisen, 28. juli, 2009, kl. 18.30. Tang på tallerkenen
Morgenavisen Jyllands-Posten, 28. juli, 2009, Puls s. 1 & 4: Fremtidens mad ligger på havets bund
NyViden, nr. 7, Juli 2009, s.14-17: Tag din depression med tang
Fiskehandleren, nr.2, Juni 2009, s.13: Tang. Grøntsager fra Havet
Rask Magasinet, Juni 2009, s. 8: Anmeldelse af Tang. Grøntsager fra Havet
Rask Magasinet, Juni 2009, s. 12: Tang er hjernemad
Rask Magasinet, Juni 2009, s. 14: Tang i medicinens tjeneste
Helse. good food, Nr. 1, 2009, s. 48-51: Tang på menuen
Bornholms Tidende, Bøger, 6. juni, s. 17, 2009: Grøntsager fra havet
Femina, 8. maj, 2009: Spis tang
Visitor. 03/09, s. 22, 2009: Tang på menuen
Fyens Stiftstidende, PLUS, 28. april, s. 24-25, 2009: Betaget af tang
Fyens Stiftstidende, 18. april, 2009: Tangevækkende
Fyens Amts Avis, 18. april, 2009: Forført af tang
Information, 17. april, 2009: Grøntsager fra havet
Frederiksberg Bladet, 14. april, 2009: Mere end mad
DR P4 Fyn, 9. april, 2009: Morgenprogram kl. 8-9
Gastro, 7. april, s. 26-27, 2009: Tang bliver årets mad. Det er tangen, der tæller
TV2/Fyn 6. april 2009: Spis dig sund i tang
Hobro Avis, 6. april, 2009: Spis tang – den strutter af sundhed
NordjyskeUgeaviser, 6. april, 2009: Spis tang – den strutter af sundhed
AOK Berlingske Tidende 6. april, 2009: Tang er fremtidens superfood
Berlingske Tidende, MS Gourmet, 6. april, s. 20-21, 2009: Tang, havets grøntsager
Politiken, MAD, 5. april, s. 3-6, 2009: Tang, det er da noget man spiser
DR P4 Østjylland, 28. marts, 2009: Tang på Drejergaarden