Tang i medierne

Tang som mad. Det er fredag. TV2 Fyn, 21. juni, 2013.

Tang—hvad skal man tænke? TV2 Nyhederne, 28. maj, 2013.

Kan det virkelig spises? (Trine Vesteraa) Naturli 4, 34-38, 2013

Seaweed, a Forgotten Food? BBC Radio 4: The Food Programme, 6. maj, 2012.

Seaweed: Should people eat more of it? (Michelle Warwicker & Anna-Louise Taylor) BBC News Magazine, 4. maj, 2012.

Seaweeds. The new frontier in bartending (Ian Cameron) CLASS Magazine, 24. april, 2012.

Flavour and the New Nordic Cuisine. London Gastronomy Seminars, 28. marts, 2012. VideoSlides.

Tang er tusind ting: Tang og alger/Havets grønne guld (Liv Mygind & Fie Kruse) Samvirke, Februar 2012, s. 12-16.

Auf den Geschmack gekommen (Harro Albrecht). Die Ziet, 23. februar, 2012.

Tang – fødevarer og gastronomisk fornyelse (Mette Grith Sørensen) Holstebro Onsdag, 9. november, 2011, s.4.

Tang giver ø-grøntsager kraft (Lotte Ørum Rystedt) Økologi & Erhverv, 26. august, 2011, s. 15.

Tang er bare guf! (Søren Olsen) Frederiksborg Amts Avis, 3.section, s. 2, 13. august, 2011.

Tang har mange kvaliteter i mad. Erfaringer med tang i fødevarer (S.Frostholm) Fiskeri tidende, 16. juni, 2011, s. 12.

Tangdyrkning i Horsens fjor. Tang kan bruges til andet end mad (S. Frostholm) Fiskeri Tidende, 16. juni, 2011, s. 13.

Trendy tang – en sund oplevelse (Chr. Bitz) Berlingske, 3. Sektion, 14. maj, 2011, s. 18.

På jagt efter smagen i Norden, Politiken MAD, 8. maj, 2011, s. 10-12

Tang – sundhed fra havet (O. G. Mouritsen)  Fire udsendelser på P1 Danskernes Akademi, hver hverdag fra 4. april 2011, kl. 22.03

Hendes Verden 27, 2010, s. 36-37: Få hang til tang.

+Viden om tang. Tv2FYN+, 28. oktober, 2010, kl. 20.30, 2010. Se udsendelsen.

P1 Videnskabens Verden, 2. oktober, 2010, kl. 16.00. Hør udsendelsen.

DR2 Kanon Føde, 13. september, 2010, kl. 20.30. Se udsendelsen

Politiken, 5. september, 2010. MAD, s. 1, 10-12. Forskere vil have danskerne til at spise tang.

Fiskeri Tidende, 2. september, 2010, s. 12: Tang er en velsmagende guldgrube af gode stoffer.

Fiskeri Tidende, 2. september, 2010, s. 12: Tangen åbner nye muligheder og udfordringer.

TV2 Nyhederne, 26. august, 2010, kl. 19.30. Se indslaget om konferencen Seaweeds

Nordjyske Stiftstidende, 3. juli, 2010, s. 22: Tang på menuen.

24timer, 1. juli 2010, s.1,4,5: Tang er det nye superfood

SOTOKOTO Slow Food, april, 2010, s. 148-153: Professor Mouritsen’s Seaweed School (på japansk)

Aarhus Stiftstidende, 22. marts, 2010, Motion og Velvære s. 6-7: Tang gør dig rask

Danskernes Akademi, DR2, Mandag den 22. marts, 2010, kl. 14.00. Forelæsning om Tang i menneskets tjeneste

BT, 14. marts, 2010, s.28-29. Tang gør dig rask

iFORM, marts, 2010, s.26-33. Tang: Havets grøntsag

TV2 Nyhederne, 11.februar, kl. 22.00, 2010:  Oscar for kogebøger

videnskab.dk, 30. januar, 2010: Tang i menneskets tjeneste

Tv2 Nyhederne, 5. januar, 2010, kl. 22:  Tang på menuen

Mad & Bolig, Nr. 1, 3. januar, 2010, s. 58-61: Superfood. Alt grønt fra havet

Fyens Stiftstidende, 3. december, 2009, NU s. 16: Klima-mad er lækker fornuft

Naturli, Nr. 8, november, 2009, s. 40-42: Alt grønt fra havet

Politiken, 25. oktober, 2009, MAD s. 15. I mit køkken

DR1 VITA, 22. oktober, 2009:  Hør udsendelsen

Tv2 Fyn, 11. oktober, 2009, Fyn i Front: Se indslaget

Ugeavisen Faaborg, 22. september, 2009, s. 29: Måltidets kultur og tradition

Danmarks Radio DR-P4, 22. september, 2009: Professorens tang

Lokalavisen Bornholm, 16. sept., 2009, s. 14: Tænk tang – det er sundt

Weekendavisen, 4. sept., 2009, Kultur s. 9, Martin Breum: Festmiddag med tang

TV2 Lorry, Brunch, 20. august, 2009: Spis tang!

Kristelig Dagblad, 29. juli, 2009, Bagsiden: Tang skal sikre os mod sult

DR1 TV-Avisen, 28. juli, 2009, kl. 18.30. Tang på tallerkenen

Morgenavisen Jyllands-Posten, 28. juli, 2009, Puls s. 1 & 4: Fremtidens mad ligger på havets bund

NyViden, nr. 7, Juli 2009, s.14-17:  Tag din depression med tang

Fiskehandleren, nr.2, Juni 2009, s.13: Tang. Grøntsager fra Havet

Rask Magasinet, Juni 2009, s. 8: Anmeldelse af Tang. Grøntsager fra Havet

Rask Magasinet, Juni 2009, s. 12: Tang er hjernemad

Rask Magasinet, Juni 2009, s. 14: Tang i medicinens tjeneste

Helse. good food, Nr. 1, 2009, s. 48-51: Tang på menuen

Bornholms Tidende, Bøger, 6. juni, s. 17, 2009: Grøntsager fra havet

Femina, 8. maj, 2009: Spis tang

Visitor. 03/09, s. 22, 2009: Tang på menuen

Fyens Stiftstidende, PLUS, 28. april, s. 24-25, 2009: Betaget af tang

Fyens Stiftstidende, 18. april, 2009: Tangevækkende

Fyens Amts Avis, 18. april, 2009: Forført af tang

Information, 17. april, 2009: Grøntsager fra havet

Frederiksberg Bladet, 14. april, 2009: Mere end mad

DR P4 Fyn, 9. april, 2009: Morgenprogram kl. 8-9

Gastro, 7. april, s. 26-27, 2009: Tang bliver årets mad. Det er tangen, der tæller

TV2/Fyn 6. april 2009: Spis dig sund i tang

Hobro Avis, 6. april, 2009: Spis tang – den strutter af sundhed

NordjyskeUgeaviser, 6. april, 2009: Spis tang – den strutter af sundhed

AOK Berlingske Tidende 6. april, 2009: Tang er fremtidens superfood

Berlingske Tidende, MS Gourmet, 6. april, s. 20-21, 2009: Tang, havets grøntsager

Politiken, MAD, 5. april, s. 3-6, 2009: Tang, det er da noget man spiser

DR P4 Østjylland, 28. marts, 2009: Tang på Drejergaarden



  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck