Tang på Folkeuniversitetet

4. april 2011: Kan man spise tang?
I forelæsningsserien om Mærkelig mad – kan det spises? 
Ved centerleder, professor, dr.scient. Ole G. Mouritsen, Syddansk
Universitet.
De fleste af os spiser mad, som kommer fra både dyre- og  planteriget, mens veganere nøjes med planteriget. Men der et andet stort biologisk rige, algerne, som vi i Vesten næsten ikke spiser af. Alger er hverken planter eller dyr. Men kan man spise alger, for eksempel de små blågrønne alger eller de store havalger, som vi også kalder tang?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck