Tang og kanonføde på DR2

Søndag den 12. september , kl. 20.25 – DR2 med kanonføde: Anne Hjernøe – hende fra ‘Anne Mad’ – har fået et nyt køkken. Et transportabelt udekøkken, hvor hun laver “kanon føde” med en masse gode danske råvarer, som har det til fælles, at de er rigtig sunde og gode for os. Vi spiser dem bare alt for lidt. Søndag klokken 20.25 handler det om alt godt fra havet. ‘Kanon Føde’ serverer også en stribe rejseberetninger fra videnskabens verden. Ann Marker besøger danske forskere, der på forskellig vis er ved at gøre sig endnu klogere på, hvilken betydning fisk, tang og skaldyr kan have for vores sundhed og helbred.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> • Tang – Grøntsager fra havet

  Ole G. Mouritsen
  Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
  ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
  Pris: 299,00 kr, inkl. moms
  304 sider. Halvbind
  Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

  Køb bogen online hos Arnold Busck