Måltidets kultur – tradition og udvikling
Køkkenchef Klavs Styrbæk, Rest. Kvægtorvet, og professor Ole G. Mouritsen, SDU. Hør Klavs Styrbæks beretning om udviklingen og fornyelsen inden for dansk gastronomi med respekt for de gode råvarer og den gedigne, traditionelle kogekunst (jf. hans bog ”Mormors mad – retter fra det danske køkken”). Ole G. Mouritsen fortæller om sin forskning inden for tang, der findes i enorme mængder og giver uanede muligheder som et sundt ernæringsmiddel (jf. hans nye bog ”Tang – grøntsager fra havet”). Hør om deres samarbejde, der forener forskning og gastronomi. Det Hvide Pakhus ved Thomas Pedersen serverer først en lækker 2 retters menu, og der er kaffe i pausen. Mad, kaffe og foredrag: KUN 225 kr. (excl. drikkevarer). Ingen rabatter. Hurtig tilmelding (= bekræftet at der er plads og betalt) til Faaborg FolkeUniversitet er nødvendig. I samarbejde med Restaurant Det Hvide Pakhus. |
||||||||
|
-
Tang – Grøntsager fra havet
Ole G. Mouritsen
Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
Pris: 299,00 kr, inkl. moms
304 sider. Halvbind
Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger
Køb bogen online hos Arnold Busck
One Comment
Fint at der også sker noget i her i lokalområdet med fokus på tang.