Tang på Folkeuniversitetet i Faaborg

Måltidets kultur – tradition og udvikling

Køkkenchef Klavs Styrbæk, Rest. Kvægtorvet, og professor Ole G. Mouritsen, SDU.

Hør Klavs Styrbæks beretning om udviklingen og fornyelsen inden for dansk gastronomi med respekt for de gode råvarer og den gedigne, traditionelle kogekunst (jf. hans bog ”Mormors mad – retter fra det danske køkken”). Ole G. Mouritsen fortæller om sin forskning inden for tang, der findes i enorme mængder og giver uanede muligheder som et sundt ernæringsmiddel (jf. hans nye bog ”Tang – grøntsager fra havet”). Hør om deres samarbejde, der forener forskning og gastronomi. Det Hvide Pakhus ved Thomas Pedersen serverer først en lækker 2 retters menu, og der er kaffe i pausen. Mad, kaffe og foredrag: KUN 225 kr. (excl. drikkevarer). Ingen rabatter. Hurtig tilmelding (= bekræftet at der er plads og betalt) til Faaborg FolkeUniversitet er nødvendig. I samarbejde med Restaurant Det Hvide Pakhus.

Holdnr. 303915
Tidspunkt Tirsdag den 22.9.2009 kl. 18.00
Adresse Restaurant Det Hvide Pakhus, Chr. den IX’s Vej 2, Faaborg
Pris Kr. 225,- (mad, kaffe, foredrag)

Læs mere her

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

  1. Posted april 5, 2010 at 10:02 pm | Permalink

    Fint at der også sker noget i her i lokalområdet med fokus på tang.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck