Sushi & tang: vejen til de rette fedtstoffer?

Med udgangspunkt i asiatisk mad sætter denne foredragsrække på Folkeuniversitetet i Odense fokus på betydningen af de særlige fedtstoffer, som findes i føde fra havet: fisk, skaldyr og tang. Forelæsningerne finder sted:

22/4: Sushi – en ældgammel kode. Videnskaben bag maden 
29/4: Fedtstoffer for fysisk og psykisk sundhed 
6/5: ‘Grøntsager’ fra havet 

Læs mere om arrangementet på Folkeuniversitetets hjemmeside

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck