Ole G. Mouritsen serverer “Tangmenu” på Drejergården

Lørdag d. 28.marts afholder Drejergården et arrangement om tang som fødevare i forbindelse med en speciel middag med tang i en række forskellige retter.

Om arrangementet

- Drejergårdens havmenu -

Varia tangsnacks sembai-riskager med nori, canapeer med tangpesto og laverbread, tre slags ristet tang (søl, bull kelp, makrokelp) to slags te (kombu-te og nereo-umeboshi-te).

Sushi med nori fire slags sushi med nori: sake-uramaki, hamachi-nigiri, saba-oshi-zushi, tobiko-gunkan-maki.

Klar suppe – suimono baseret på dashi, kelp og wakame, med braiseret hvidfisk, hertil hørfrøboller med søsalat og søl.

Fynsk rygeost i tangsvøb
med bund af ustresset, røget laks, wakame-salat og nori-furikake, hertil serveres en røget single-malt whisky.

Kombu-consommé med kammuslinger og shiitake.

Kaiso – tangsalat med bacalao, avokado og oboro kombu.

Ovnbagt laks med søl med grønne asparges, hijiki og quinoa-søl salat.

Røget brie med to slags tang.

Desserter frisk frugt med ristet vingetang, yokan-azuki-bønnegelé med agar m/u maccha, kombu-tsukudani-is, hertil spirulina smoothie.

Kaffe hertil mørke chokolader med røget søl og bull kelp.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>



  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck