Author Archives: admin

Sushi & tang: vejen til de rette fedtstoffer?

Med udgangspunkt i asiatisk mad sætter denne foredragsrække på Folkeuniversitetet i Odense fokus på betydningen af de særlige fedtstoffer, som findes i føde fra havet: fisk, skaldyr og tang. Forelæsningerne finder sted: 22/4: Sushi – en ældgammel kode. Videnskaben bag maden  29/4: Fedtstoffer for fysisk og psykisk sundhed  6/5: ‘Grøntsager’ fra havet  Læs mere om arrangementet på […]

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ole G. Mouritsen serverer “Tangmenu” på Drejergården

Lørdag d. 28.marts afholder Drejergården et arrangement om tang som fødevare i forbindelse med en speciel middag med tang i en række forskellige retter. Om arrangementet – Drejergårdens havmenu – Varia tangsnacks sembai-riskager med nori, canapeer med tangpesto og laverbread, tre slags ristet tang (søl, bull kelp, makrokelp) to slags te (kombu-te og nereo-umeboshi-te). Sushi […]

Posted in Uncategorized | Leave a comment

www.tangbog.dk oprettet

Posted in Uncategorized | Leave a comment


  • Tang – Grøntsager fra havet

    Ole G. Mouritsen
    Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck A/S
    ISBN 978-87-17-04055-7 (2009)
    Pris: 299,00 kr, inkl. moms
    304 sider. Halvbind
    Ca. 200 illustrationer og oiginaltegninger

    Køb bogen online hos Arnold Busck